注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

cddb1978.vip的个人主页

 
 
 

日志

 
 
 
 

一句爱你,一句晚安,这就是我全部的贪婪  

2017-01-12 23:46:26|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

One day,you will be just a memory for some people.So do your best and be a good one.——总有一天,你会成为别人的一段回忆,所以你要努力使之变得美好!

I hope I can be more stronger so that I can protect the ones important to me.我希望可以强大起来,保护那些我在乎的人。

They say absense makes the heart grow fonder But I likeit between when you're here 。他们说距离产生美,但我还是更喜欢你在我身边。

Many of the things we desire are expensive. But the truth is, the things that really satisfy us are totally free –love, laughter and working on our passions. 我们总渴望价格不菲的东西,但其实真正令人满足的东西,爱、欢笑还有工作中的激情,都是不需要花钱的。

Sometimes, I just need to be alone. This world is so crazy and unpredictable. I need some time to think, relax, and breathe. 有时候,我需要独处。这个世界如此疯狂,深不可测。我需要时间去思考,去放松,去呼吸。

  评论这张
 
阅读(0)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017